17 جولای 2019

زندگینامه پیترو فررو

زندگینامه پیترو فررو کار آفرینی از راه صبحانه

سلام دوستان این هم پادکست زندگی نامه پیترو فررو یک کلوچه ساز و شیرینی پز بود که در دهه 1940 در شرکت فررو محصول جدیدی به نام نوتلا را به کسانی که علاقمند به خوردن غذا های حاضری بودند ، معرفی کرد.

پیترو فررو زمانی که کاکائو کمیاب شده بود وبسیاری از مردم به کاکائو علاقه ی شدیدی داشتند و با کمیاب شدن این ماده پیترو کاکائو را با فندوق برشته شده ، روغن کاکائو وروغن گیاهی مخلوط کرد تا یک خوراکی جدید وبه صرفه برای مالیدن روی نان به نام (پاستا جون دوجا ) تهیه کند.

 

اسپید کیوبر

سلام من محمد مهدی میرلوحی هستم موسس وبسایت اسپید کیوبر هدف از راه اندازی این وبسایت جمع آوری تمام روش ها و متد های مختلف حل روبیک برای رده های سنی مختلف است

نظرات